Utgiven i Forum nr 2011-07-08

Forumläsare erbjuder tjänster

av Henry Clay Ericsson Forum 2011-07-08, sida 29, 25.08.2011

FORUM FÖR EKONOMI OCH TEKNIK NR 7-8 2811

Skicka dina kommentarer tilladressen: feedbackOforum.fi

Forumläsare erbjuder tiänster

HENRY CLAY ERICSSON

Här kommer för ovanlighetens skull en sida redaktio nell textreklam. Aja baja, så får man väl inte göra? Vi skyller på sommarens nyhetstorka, och publicerar 25 företagspuffar, fullständigt gratis. Puffarna baserar sig på Forums affärsnätverk i det sociala mediet LinkedIn, där dessa 25 företagare själv har presenterat sin verksamhet.

Paletten av puffar ger en bra uppfattning om den mycket nyttiga småskaliga företagsamhet, som puttrar på i skuggan av storföretagen. Företagen är grovsorterade enligt bransch. Företagets namn har skrivits rätt ut, utan Oy/Ab beteckningar. Personnamn har angetts som initialer, då Forums policy har varit att inte skriva ut nätdebattörernas namn.

Ska ditt företag ut och resa, eller ordna ett jippo?

North House Int. erbjuder Travel Management tjänster till företag och organisationer. Meeting Event Åland ordnar möten, kick-offs och företagsevenemang på Åland. Go Experience ordnar program och aktiviteter för företagsgrupper: paddlingar, seglingar och guidade vandringar, tema-aktiviteter och större fester. TN Management fungerar som konferencier vid ert evenemang, och skapar er reklamsnutt för internet. Pettas Ekobageri och Hantverkscafé erbjuder sal och catering för workshopkonferenser i rofylld miljö i Geta på Åland. Nordic Walking ordnar stavgångsresor till Mallorca.

Behöver firman hjälp med etablering eller finansiering?

Yrityspro hjälper företag att förverkliga långsiktiga arrangemang enligt kundens utgångspunkter. CAWI Finance hjälper med att grunda och utveckla företag i Estland. DC Finance kan finansmarknaden i Israel och organiserar årliga konferenser i Tel Aviv.

Vill företaget förbättra sin kommunikation? Täsmäviestintä tar fram ett professionellt kommunikationspaket med en tryckt företagsbroschyr som grund. JA-graf gör företagspresen & Forum — det finlandssvenska affärsnätverket fenor)

Har du en produkt eller tjänst som du vill berätta om?

Skriv on kommentar tll den här diskussionen om du her en produkt eller tjänst som du vill berätta om för de övriga medlemmarna i Forumgruppen på Linkedin.

Serätta alltså här om du har en produkt och tjänst som kan vara av intresse för de övriga medlemmame. Meddela gäma också var och hur produtten/fjänsten kan köpas.

Det är också frit fram för de övriga medlemmarna i gruppen all ställa frågar om de procktdar och tjänster som presenteras i den här diakueslonsepalten.

14 deys 290

Hue

P comment | Yr Stop Foöowtng |

Pri tationer för Power Point (Win/Mac) och Keynote (Apple Ipad). Ambi Vision erbjuder en garanterat minnesvärd och illustrativ logotyp för en kampanj eller ett evenemang - men även en personlig (bröllops)gåva, tatueringsdesign eller smyckesingravering. LB och UE är två (separata) välutbildade translatorer med kompetens för krävande tekniska texter. AL är en filmfotograf med eget företag som erbjuder fotografering, videoinspelning, bildredigering och klipp. Elements Music skapar en lämplig låt till företagets online-kampanj.

Behövs hjälp med dataprogram och internet? Pedago Interaktiv erbjuder ett lönesystem som fungerar på svenska, enligt finsk lagstiftning med lönebesked på de inhemska språken. Zervant hjälper småföretagare genom att erbjuda en webbaserad tjänst för effektiv affärsstyrning och marknadsföring. Tekfix ordnar allt som behövs för ett lyckat webbplatsprojekt; planering, design, upplägg av webbsidor, bokning av webbhotel och webbdomäner, tekniskt underhåll, säkerhetskopiering, rådgivning och utbildning, Lyngroom kanlära dig att utnyttja sociala medier i din affärsverksamhet, och att förbättra din synlighet i sociala medier. Thing Link erbjuder ett gratis bildtaggningsverktyg som gör bilder interaktiva genom att göra det möjligt att sätta in bildtaggar med oli ka slags media i bilder. Iwa Labs utvecklar på nätet eller till mobilen/surfplattan alla möjliga (och även en del omöjliga) utvecklingsjobb.

Pick och pack?

Letar du efter den perfekta företagsgåvan, speciellt till kvinnor? Casamarin har designade väskor, speglar och glasögon. Crossover är en hopfällbar stol som passar på en liten balkong i citymiljö, terrasser, bryggor eller varför inte i kontorsmiljö. Försvinner ditt företags förpackningar ut i det okända? Retpack Solutions har utvecklat ett centraliserat övervakningssystem för all slags returmaterialshantering med eller utan pant.

Hittade du något matnyttigt?

Om du vill veta mer om de nämnda företagen kan du gå in på Forumgruppen på Linked In (Forum - det finlandssvenska affärsnätverket) och kolla diskussionen “Har du en produkt eller tjänst som du vill berätta om?”

Där har cirka 30 medlemmar i gruppen berättat omsitt företag. Gör det du också om du har en produkt eller tjänst du vill berätta om för de drygt 2600 medlemmarna i affärsnätverket. m Forum - det finlandssvenska affärsnätverket: www.forum-fet.fi/affoarsnatverket Enlänk till sidan finns också på www.forum.ft.

Utgiven i Forum nr 2011-07-08

Sidan är OCRad från en scannad tidning. Rikta feedback till Affärsnätverket Forum på LinkedIn eller @forummag_fi på Twitter.

Affärsmagasinet Forum var år 2021 Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och beskrev sig som "ett unikt magasin som riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Tidningen har en upplaga på 11 000, och når varje månad 27 000 läsare, i huvudsak ekonomer, ingenjörer och diplomingenjörer. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på Linkedin, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Tidskriften utkommer med 10 nummer/år."