Utgiven i Forum nr 1983-18

Uppåt för britterna

av Jerffrey Zollo Forum 1983-18, sida 21-22, 16.11.1983

Taggar: Teman: ekonomi

Väntar du på framtidens bil? Varför int köra den redan idag.

klassig bil.

S > rket inte många som kommi ändrandets skull. Eller på grund av tillfö lin mma mi Redan för nya Preluden rig 1,8 liters motor med 12 ventiler. Den anses vara e d Hor Med elle av marknadens mest prestationsdugliga och avancerade kraft för standardbilar. Vi hade ett enastående datorstyrt läsningsfritt ALB nssystem och mäng Accorden ännu bätt minska ke ft Å fr artiet är nu nägot lägre och längr motorhuven och i inre utrymmena skedde desto me

Att sitta bakom ratten har blivit ännu bekvämare

Utgiven i Forum nr 1983-18

Sidan är OCRad från en scannad tidning. Rikta feedback till Affärsnätverket Forum på LinkedIn eller @forummag_fi på Twitter.

Affärsmagasinet Forum var år 2021 Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och beskrev sig som "ett unikt magasin som riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Tidningen har en upplaga på 11 000, och når varje månad 27 000 läsare, i huvudsak ekonomer, ingenjörer och diplomingenjörer. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på Linkedin, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Tidskriften utkommer med 10 nummer/år."