Nya sätt att arbeta - cocktailseminarium

31.03.2014

[caption id=“attachment_5428” align=“aligncenter” width=“512”] Äventyraren Pata Degerman är en av inledarna på Forums seminarium om nya arbetssätt den 10 april på Kontoret i Helsingfors.[/caption]

Ny teknologi ger nya möjligheter, kontor bygger inte enbart på det fysiska utrymmet. Men hur fungerar det i verkligheten? Kan man välja hur och när man arbetar? Häng med på ett ledigt diskussionstillfälle med champagne och tilltugg på Kontoret i centrala Helsingfors!

Seminariet startar med cocktail kl. 16.00 torsdagen den 10 april och avslutas kl. 19.00. Adressen är Kontoret, Kampgränden 2 (i Elhuset invid Kampens metrostation). Det kostar ingenting att delta, men endast de 30 som först anmäler sig ryms med.

 

OBS: Seminariet är fullbokat, och därtill har vi cirka 10 deltagare på väntelistan!

 

Inledare: Pata Degerman: en riktig äventyrare som lever ett mobilt arbetsliv - både på hemmaplan och ute i världen. Kenneth Söderholm (HR-chef vid Fazer): belyser de utmaningar som ställs på ledarskapet genom förändrade arbetssätt och nya behov. Suvi Nenonen (Aalto Universitetet) och Ramona Lindberg (Kontoret): presenterar 6T, en ny metod att planera och skapa arbetsmiljöer med användaren i fokus.

Konferencier: Finlands mest kända röst Reidar Wasenius leder talet.

Affärsmagasinet Forum var år 2021 Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och beskrev sig som "ett unikt magasin som riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Tidningen har en upplaga på 11 000, och når varje månad 27 000 läsare, i huvudsak ekonomer, ingenjörer och diplomingenjörer. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på Linkedin, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Tidskriften utkommer med 10 nummer/år."