Utgiven i Forum nr 1976-03

Hur fusionen mellan två företag planerades och genomfördes

av Eddy Torp&Knut Alfheim Forum 1976-03, sida 31, 25.02.1976

Taggar: Teman: företagsfusion

Det eleganta intrycket för på stötfångare och:kylargril:Exempelipå tisk lyx år dimljus med hälogenlämpor, spe fälgar i gjuten aluminium, radiokonsolsami högtalare i främre dörrarna. |:

En behändig stadsbil. En bekväm och tryg långfärdsvagn. En bil för er’som vill åka litet. lyxigare. Saab 99 GLE.

Utgiven i Forum nr 1976-03

Sidan är OCRad från en scannad tidning. Rikta feedback till Affärsnätverket Forum på LinkedIn eller @forummag_fi på Twitter.

Affärsmagasinet Forum var år 2021 Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och beskrev sig som "ett unikt magasin som riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Tidningen har en upplaga på 11 000, och når varje månad 27 000 läsare, i huvudsak ekonomer, ingenjörer och diplomingenjörer. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på Linkedin, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Tidskriften utkommer med 10 nummer/år."