Utgiven i Forum nr 1984-10

Off-shore marknad på Gullfaks

av Odd de Presno Forum 1984-10, sida 20-21, 30.05.1984

Taggar: Teman: ekonomi

Å I kän accelerera vid omkörning WoLnolenlobdsvägshastigheter. Acceleratit

Vad tippar du? Ar Nya Super-Golf dyrare | elleörmånligare

Om du redan läste prisjämförelsen på nästa sida, vet du också svaret:

Super-Golf är t.o.m. förmånligare än många bilar man brukar anse billiga.

Och varför skulle det inte vara så. De miljarder mark, som investerats i Volkswagens nya, världens längst automatiserade fabrik, arbetar nu till din förmån.

De högintelligenta robotarna, som Volkswagen själv utvecklat arbetar absolut felfritt dygnet runt. Bil efter bil. Syper-Golf efter Super-Golf. Med samma precision, med samma höga krav på kvalitet. Därför är din Super-Golf så välgjord, välutrustad, väl rostskyddad, söker och lätt och behaglig att köra.

Atttillverka en sådan här kvalitetsbil till ett så fördelaktigt pris går inte utan verkligt avancerad robotteknik.

Golf C1,3 - 57.900,Toyota Corolla Super 1,3 — 58.770Ford Escort LX 1,3 — 54.980Talbot Horizon GL1,3 57.650,Fiat Ritmo C 70 1,3 53.985, Opel Kadett S Sedan 1,3 — 57.700, än andra i samma storleksklass?

Gör en ordentlig provtur!

Super-Golf är utrustad med samma bakaxel, som har visat sig så ändamålsenlig i stora Passat: axeln är försedd med unika specialgummilager som gör kurvtagningen stabil. Känn själv hur den inverkar på hur Golfen uppför sig i kurvor. Be också försäljaren berätta om den effektiva, avutostabila styrningen, ett avgjort plus i synnerhet vid halt väglag.

Utgiven i Forum nr 1984-10

Sidan är OCRad från en scannad tidning. Rikta feedback till Affärsnätverket Forum på LinkedIn eller @forummag_fi på Twitter.

Affärsmagasinet Forum var år 2021 Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och beskrev sig som "ett unikt magasin som riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Tidningen har en upplaga på 11 000, och når varje månad 27 000 läsare, i huvudsak ekonomer, ingenjörer och diplomingenjörer. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på Linkedin, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Tidskriften utkommer med 10 nummer/år."